این دارو برای درمان انواع بیماری های پوستی (از جمله اگزما، درماتیت، آلرژی، بثورات) استفاده می شود. پماد تریامسینولون باعث کاهش تورم، خارش و قرمزی می شود که می تواند در این شرایط رخ دهد. این دارو یک کورتیکواستروئید قوی است. این به قدرت و وضعیت شما بستگی دارد. برای جزئیات بیشتر درباره قدرت محصول، از داروساز خود بپرسید.

نحوه استفاده
از این دارو فقط بر روی پوست استفاده کنید. از آن در چهره، کشاله ران یا زیر بغل خود استفاده نکنید، مگر اینکه پزشک شما این کار را انجام دهد. قبل از اعمال دارو دست ها را بشویید و خشک کنید، منطقه آسیب دیده را تمیز و خشک کنید. یک مقدار کم از دارو را به قسمت آسیب دیده اعمال کنید و به آرامی آن در روی منطقه بمالید، معمولا ۲ تا ۴ بار در روز یا هر تعدادی که دکترتان تجویز کرده است این کار را انجام دهید.

با باند یا پارچه آن را نپوشانید، مگر اینکه این کار توسط دکتر شما انجام شود. اگر در ناحیه پوشک برای نوزاد استفاده شود، از پوشک تنگ یا شلوار پلاستیکی استفاده نکنید. پس از مصرف دارو، دست ها را بشویید مگر اینکه از این دارو برای درمان دست استفاده کنید. هنگام استفاده از این دارو در نزدیکی چشم، از برخورد آن با چشم جلوگیری کنید زیرا این ممکن است باعث بدتر شدن یا ایجاد گلوکوم شود.

همچنین از مصرف این دارو در بینی یا دهان جلوگیری کنید. اگر دارو به درون چشمان، بینی یا دهانتان وارد شد، با مقدار زیادی آب آن را بشویید.از این دارو فقط برای شرایطی که تجویز شده استفاده کنید. از آن برای مدت طولانی تر از تجویز استفاده نکنید. اگر در صورت استفاده وضعیت تان ادامه پیدا کرد یا بدتر شد پزشکتان را مطلع کنید.

اثرات جانبی استفاده از کرم تریامسینولون استوناید
سوزش
خارش
تحریک یا خشکی
کشش
کاهش رنگ پوست / تغییر رنگ پوست
آکنه
رشد مو
ریزش مو (فولیکولیت)

عوارض پماد تریامسینولون و نحوه مصرف آن را بشناسید
قرمزی
تورم
خستگی غیرمعمول / شدید
کاهش وزن
سردرد
تورم مچ پا / پاها
افزایش تشنگی / ادرار
مشکلات بینایی
خارش / تورم (به ویژه صورت / زبان / گلو)
سرگیجه شدید
مشکل تنفسی

این مشکلات باید چند روز پس از آنکه بدن شما به دارو عادت کرد، ناپدید شوند. اگر هر یک از این اثرات همچنان ادامه داشته باشد یا بدتر شود، به سرعت به پزشک یا داروساز خود اطلاع دهید.
به یاد داشته باشید که پزشک شما این دارو را تجویز کرده است زیرا او تشخیص داده است که منافع این دارو بیشتر از خطرات و عوارض جانبی آن برای شما است. عفونت های پوستی می توانند هنگام استفاده از این دارو بدتر شوند. همچنین واکنش بسیار حساس آلرژیک به این دارو بعید است، اما اگر ایجاد شد، به پزشک متخصص مراجعه کنید.
به ندرت ممکن است این دارو از طریق پوست به جریان خون جذب شود. این اتفاق می تواند به کورتیکواستروئید شدید منجر شود. این عوارض جانبی در کودکان و افرادی که از این دارو برای مدت طولانی و یا در مناطق بزرگ پوست استفاده می کنند، بیشتر است.



تعداد بازدید از این مطلب: 18397
لطفا از عکس‌های قبل و بعد بیماران در گالری تصاویر دیدن فرمایید.
آدرس: اصفهان-خ چهارباغ بالا جنب مجتمع پارک ساختمان گلستان طبقه فوقانی بانک سپه مرکز لیزر هور (دکتر مریم ملکی)

تلفن :03136662224

۰ دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

Avatar placeholder

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *