خیلی ها اعتقاد دارند با مصرف قرص های ضدبارداری، پوستشان زیباتر و شفاف تر میشود و حتی مصرف آن را به خانم های دوست و آشنا توصیه می کنند. شاید تصور میشود که هورمون زنانه موجود در این قرصها به سلامت و زیبایی پوست کمک و آن را تقویت میکند. اما نقش قرص ضدبارداری در سلامت پوست، کاملا یک شمشیر دولبه است و اثر آن به طبیعت هر فرد بستگی دارد.
پوست برخی بانوان که از مشکل هورمونی رنج می برند و به خاطر آن دچار جوش های پوستی هستند، ممکن است با مصرف قرص های ضدبارداری که حاوی هورمون هستند بهبود یابد و جوش های صورت شان از بین برود و یا کمتر شود. ولی قرص های ضدبارداری برای تمام خانم ها چنین آثار مثبتی را در پی ندارد و حتی اگر از نظر هورمونی مشکلی نداشته و پوستی سالم و شفاف داشته باشند، ممکن است در اثر مصرف چنین قرص هایی، دچار آکنه و جوش های پوستی شوند. علاوه براین، اگر خانمی مستعد لک های بارداری باشد، ممکن است با مصرف این قرص ها دچار این لک ها در نقاط مختلف پوستش شود. علت آن نیز وجود مقدار استروژن در بدن است. شما میتوانید با محافظت پوست تان در رابر اشعه آفتاب، احتمال بروز این لک ها را کاهش دهید.
در هر حال این چنین لکه هایی روی صورت شما پیدا شد، با پزشک خود تماس بگیرید. شاید صلاح بداند به جای قرص های حاوی استروژن، قرصهای حاوی پروژسترون یا از روش دیگری برای جلوگیری از بارداری استفاده کنید. معمولا تداوم مصرف استروژن از طریق این قرص ها، باعث تیره تر شدن این لکه ها یا وسعت گرفتن ضایعات پوستی خواهد شد.فراموش نکنید در دوران بارداری تیره شدن قسمت هایی از پوست صورت خانم ها مثل: پیشانی برجستگی گونه، لب فوقانی و چانه دیده میشود؛ ولی اگر در مصرف قرصهای ضدبارداری دچار این لک ها شدید، بهتر است حتما از کرم های ضدآفتاب استفاده کنید تا از تیرگی و وسعت این لک ها پیشگیری شود.
یکی دیگر از باورهای عجیب و غریب بانوان این است که قرصهای ضدبارداری موها را پرپشت میکنند! برخی خانمها قرصهای ضدبارداری را به صورت پودر درمی آورند و از آن محلولی میسازند و روی پوست سرشان می گذارند تا به رویش موهای کم پشت شده شان کمک شود، اما این باور غلط است و این کار باعت افزایش رشد مجدد موها نخواهد شد.بهتر است خانم ها آثار دقیق قرصهای ضدبارداری و خواص آنها را از پزشک خود بپرسند و از استفاده بی دلیل از این قرص ها خودداری کنند. درست است که قرص های ضدبارداری ترکیب هورمونی دارند ولی جذب پوستی این هورمون ها از طریق پوست سر به قدری ناچیز است که اهمیت زیادی در درمان ریزش مو ندارد.
تعداد بازدید از این مطلب: 18020
لطفا از عکسهای قبل و بعد بیماران در گالری تصاویر دیدن فرمایید.
آدرس: اصفهان-خ چهارباغ بالا جنب مجتمع پارک ساختمان گلستان طبقه فوقانی بانک سپه مرکز لیزر هور (دکتر مریم ملکی)
تلفن :03136662224
۰ دیدگاه