در ساعات اولیه صبح وقتی تاریكی هوا تقریباً به بالاترین حد خود می رسد بیشترین میزان ترشح ملاتونین را در بدن شاهد هستیم. اما با قرار گرفتن انسان در معرض نور ترشح آن متوقف می شود.
ترشح ملاتونین به رنگ نور شدت آن و مدت تابش به چشم ها بستگی خواهد داشت جالب توجه است كه این اثر حتی با چشم های بسته نیز منتقل می شود.
كسانی كه در اتاق خوابشان تاریكی محض حكمفرما نیست و با نورهایی مثل نور تلویزیون ، صفحه مانیتور ، نور چراغ مطالعه و چراغ خواب یا نوری كه از خیابان ها و فضای بیرون از پنجره های بدون حفاظ (پرده)وارد اتاق خواب می شود به خواب می رود با توقف ملاتونین بد نشان مواجه می شوند.
یك اتاق معمولی در شرایط متعادل بین 15-18 لوكس روشنایی دارد. با این حال همه مردم به صورت صحیح به خواب نمی روند. نتایج نشان می دهد كه نور تكرنگ قرمز 100 لوكس كه به مقدار منطقی برای یك اتاق نشیمن است ، 403 ساعت طول می كشد كه باعث توقف 50% از ملاتونین شود. شمع 66 دقیقه ، لامپ نئون 60 وات 39 دقیقه ، لامپ فلورنست دو لوكس58 وات دقیقه و نور سفید خالص LED 13 دقیقه از نظر محققان تكنولوژی ، نور از سال 1960 تا كنون پیشرفتهای زیادی كرده است.
از لامپ های نئون (نور زرد) تا لامپ های HID امروزی ، نورهای خیابان مثل نورهای جیوه ای پر فشار كهربایی رنگ ، نورهای سفید MH نورهای MV آبی ، سبز ، نور سفید فلورسنت ها با خروجی بالا ، انسان ها را به نسبت گذشته در معرض هر چه بیشتر طول موج نور آبی قرار می دهد،كه این انتشار نور آبی بیشتر از هر چیز ترشح ملاتونین را متوقف می كند. بنابراین تحقیقات انجام شده بر روی انسان به این نتیجه رسیده اند كه نور بسیار ضعیف حتی به مقدار 1 % نور آبی ترشح ملاتونین را بیشتر از هر رنگ نور دیگری متوقف می كند.

لطفا از عکسهای قبل وبعد بیماران درگالری عکس دیدن فرمایید.

آدرس:اصفهان- خ چهار باغ بالا جنب مجتمع پارک ساختمان گلستان طبقه فوقانی بانک سپه مرکز لیزر هور (دکتر مریم ملکی )

تلفن :03116662224



تعداد بازدید از این مطلب: 3833
لطفا از عکس‌های قبل و بعد بیماران در گالری تصاویر دیدن فرمایید.
آدرس: اصفهان-خ چهارباغ بالا جنب مجتمع پارک ساختمان گلستان طبقه فوقانی بانک سپه مرکز لیزر هور (دکتر مریم ملکی)

تلفن :03136662224

۰ دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

Avatar placeholder

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *