محلول ضد جوش گیاهی
بعضی از از افراد تمایل دارند جهت درمان جوشهای صورت خود اول از داروهای گیاهی یا خانگی استفاده کنند به این گونه افراد توصیه می شود مطلب زیر را مطالعه کنند واگر جوشهایتان شدید است وبه این گونه درمانها پاسخ نداد حتما به پزشک متخصص پوست مراجعه کنید .

تاریخ استفاده از داروهای گیاهی برای درمان بیماریها به چند هزار سال پیش برمیگردد؛ اثربخشی بعضی از این داروهای گیاهی را علم ثابت کرده است و بعضی راهنوز نه؛ آویشن از آن گیاهانی است که این روزها دانشمندان درباره اثربخشی آن به یافتههای جدیدی رسیدهاند.

آویشن که درختچهای کوتاه و پرشاخه است و برگهای نازک و مقابل هم دارد، در طب سنتی ایران و اروپا مصرف دارویی بسیاری داشته و تا به حال از آن در صنایع غذایی، دارویی، بهداشتی و آرایشی استفاده متنوعی میشد اما در سال گذشته تحقیقات بسیاری روی این گیاه انجام شد که نشان آویشن میتواند در درمان آکنه تاثیر زیادی داشته باشد یعنی میتواند مشکل بیشتر جوانان ونوجوانان را حل کند.

علم روز آویشن را تائید کرد
براساس جدیدترین پروژه تحقیقاتی که در دانشگاه متروپولیتن لیدز انگلستان انجام شده و در کنفرانس بهار ۲۰۱۲انجمن میکروبیولوژی اروپا در دوبلین مطرح شدنقش آویشن در درمان ضایعات التهابی آکنه مورد بررسی قرار گرفت.

در این مطالعه آویشن و گل همیشه بهار را در الکل قرار داده تا به شکل تنتورآماده شود سپس تنتور تهیه شده را به مدت ۵دقیقه روی ضایعات آکنه یعنی هم ضایعات التهابی ،هم جوشهای سرسفید و همچنین جوشهای سرسیاه قرار دادهاست.

این مطالعه با رعایت اصول علمی با روشهای استاندارد درمان آکنه مانند بنزوئیلپروکساید مقایسه شد و مشخص شد که میزان پاسخ به درمان در این گروه نسبت به درمانهای استاندارد بهتر بوده و از طرفی با توجه به کمتر بودن عوارض جانبی درمان با آن مانند سوزش و حساسیت موضعی تحمل درمان برای این بیماراننیز بهتر بوده است.

چرا آویشن مفیدتر از دیگر کرمهاست؟
آکنهها اکثرا به وسیله یک باکتری با نام پروپیونی باکتریم به وجود میآید. این باکتری منفذهای پوست را عفونی میکند و در نتیجه تبدیل به جوش میشود.

دستور تهیه محلول ضدجوش گیاهی
آویشن ارگانیک خشک: برای کشتن باکتریهای ایجادکننده آکنه
سرکه سیب: آنتیباکتریال و پاککننده پوست
آب آلوورا: مرطوبکننده، آبرسان و تنظیم کنندهph پوست
برگهایآویشن را با چاقو خرد کنید و بعد آنها را درون یک شیشه دردار بریزید؛ بایدشیشه تا نیمه با برگهای آویشن پر شود. سپس باید سرکه سیب روی آویشنهابریزید تا حدود ۲سانتیمتر آویشنها از ته شیشه فاصله بگیرند.

چندبار با قاشق آویشنها را فشار دهید تا کاملا در سرکه فرو بروند. در نهایت در شیشه را ببندید و آن را در مکانی تاریک و خنک حدود ۲هفته قرار دهید؛یادتان باشد که هر ۲روز یکبار سراغ شیشه بروید و حسابی آن را تکان دهید.بعد از ۲هفته با یک صافی آویشنها را از مایع جدا و بعد مقداری از آن را به نسبت ۲به یک با آب آلوورا مخلوط کنید و خوب هم بزنید.

حالاتونر شما آماده است؛ ابتدا مقداری از آن را روی قسمت کوچکی از پوست صورت امتحان کنید، چند ساعت صبر کنید تا ببینید حساسیت دارید یا نه؛ اگر حساسیت نداشته باشید میتوانید آن را روزانه با یک پنبه به تمام قسمتهای پوستتان بمالید.

اگر پوستی حساس دارید
بخور گیاهی:

بخورهای گیاهی تمیزکننده عمیق پوست هستند و دانههای سرسیاه را از بین میبرد و به واسطه تحریک تعریق بیشتر پوست، سبب دفع سموم بیشتری از پوست میشود و گردش خون زیر پوست سریعتر شده و مجاری غدد چربی که احتمالا بسته شدهاند، بازمیشوند.

و چربی به طور طبیعی به سطح پوست جریان مییابد.بهترین گیاهان ویژه پوستهای جوشدار، گیاهان بابونه، بومادران، رازیانه، آویشن و… هستند.به این منظور گیاه تازه یا خشک شده را درون آب جوش بریزید و حرارت آن را ملایم کنید.بهتر است در یک کتری با لوله بلند این کار را انجام دهید زیرا لوله کتری بخار را به سمت پوست شما متمرکز میکند.

سپسموها را از پشت بسته و حوله بزرگی را روی سر بیندازید و قسمتهای مختلف صورت، خصوصا مناطق جوشدار مانند پیشانی، بینی و چانه را بیشتر در مواجهه با بخار قرار دهید. فاصله ۲۰تا ۳۰سانتیمتری با بخار را حفظ کنید تا پوست آسیب نبیند.

چشمهانیز در طول این مدت بسته باشد. بعد از گذشت ۱۵دقیقه بخار را قطع کنید. قابل ذکر است کسانی که دارای پوست حساستری هستند، باید صورت خود را درفاصله ۴۵متری بخار دهند و مدت زمان را به ۱۰دقیقه تقلیل دهند. پس ازاتمام مدت بخور میتوان محلول بخور را پس از سرد شدن صاف کرده و به عنوان محلول ضدعفونیکنندهای با پنبه روی پوست و جوشها بمالید.(خصوصا محلول آویشن مفید است)

چگونه عصاره آویشن درست کنید؟
برای به دست آوردن عصاره این گیاه باید آویشن به مدت چند هفته در الکل قرار داده شود تا از این طریق ترکیبات آن خارج شود.همچنین گاهی مقداری پایه الکل نیز به تنتور آویشن اضافه میشود تا خاصیت ضدعفونی آن بیشتر شود.این محلول میتواند اثر فراوانی در درمان جوشها داشته باشد. البته گفته میشود این محصول به شکل اسپری هم به بازار عرضه خواهد شد.نیم فنجان آویشن خردشده را با چند قاشق چایخوری چای سبز مخلوط کنید، سپس آن را بجوشانید و دمکرده آن را در یخچال نگه دارید.پنبهای را به مایع مذکور آغشته کنید و روزانه روی صورت بمالید و شاهد معجزه این گیاه باشید.



تعداد بازدید از این مطلب: 94227
لطفا از عکس‌های قبل و بعد بیماران در گالری تصاویر دیدن فرمایید.
آدرس: اصفهان-خ چهارباغ بالا جنب مجتمع پارک ساختمان گلستان طبقه فوقانی بانک سپه مرکز لیزر هور (دکتر مریم ملکی)

تلفن :03136662224

۰ دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

Avatar placeholder

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *